Dette gjør jeg

Jeg leverer tekst, bilder og video til norsk presse – både til aviser, fagblader og nettsteder.

Jeg tar oppdrag innen forskningsformidling for universitet- og høyskolesektoren.

Jeg holder kurs og deler min kunnskap om formidling i tekst og bilder.

Jeg benytter frilanserens frihet til å kaste meg over alle prosjekter jeg har lyst til å jobbe med. Det har ført til produksjon av både bøker, jubileumsaviser og rapporter som ligger et stykke vekk fra det sporet jeg vanligvis arbeider langs.

I 2020 debuterte jeg som sakprosaforfatter, med boka Koronavåren. Den er resultatet av et intervju- og dokumentarprosjekt jeg satte i sving da korona traff oss midt i fleisen. Bokformatet ga mersmak, og i 2023 utgir jeg Moria. På innsiden av Europas største flyktningleir sammen med Katrin Glatz Brubakk. Les mer om dette under fanen Bøker.